Trädvård

Trädvård

Har du träd som står för nära huset eller kanske bara ett fåtal grenar som stäcker sig över altanen? Då är kanske en beskärning det rätta alternativet för just dig. Då kan trädet stå kvar i många år till och samtidigt bli du av med grenarna som stör dig. Vi utför beskärning på samtliga typer av träd och buskar.

Trädfällning

Vi utför olika typer av trädfällning beroende på situation vi fäller från marken eller klättrar upp i trädet och seketionsfäller trädet om det behövs. Allt beroende på omgivning och situation.

Bortforsling/upparbetning

Vi har maskiner med lågt marktryck som inte lämnar skador efter sig och självklart hjälper vi även till att forsla bort ris och stamdelar om så önskas. Vill du behålla stamdelarna så kan vi erbjuda att kapa upp dem till ved.

Arborist

Vi är utbildade och auktoriserade Arborister för att kunna utföra arbetet på ett säkert sätt för oss själva för andra och våran omgivning

Vi utför sektionsfällning och beskärning av träd både hos företag och privatpersoner. Sektionsfällning innebär att vi fäller trädet en liten bit i taget vilket brukar göras när det saknas plats eller möjlighet att fälla hela trädet på ett säkert sätt. som privatperson har du även möjlighet att använda dig av Rut-avdrag om du har möjlighet till detta.

Vi utför även besiktning av träd för att upptäcka sjukdomar och skador.

Du kan få RUT på våra tjänster