SKOGSVÅRD

Roj_1

Röjning

Vi utför alla former av manuell röjning så som ungskogsröjning förröjning punktröjning och sly/gräsröjning och vi utför alla jobb med högsta kvalité och noggrannhet. Vi hjälper er även med rådgivning för att får ett så bra resultat som möjligt. Läs mer här!
Plan_1

Plantering

Vi planterar allt ifrån skogsplantor till buskar och träd i trädgårdar Vi hjälper även dig med plantor växter om du som kund önskar. Läs mer här!

Miniskotare

Vi har en Alstor som vi använder på områden med känsliga markförhållanden eller svåråtkomlig terräng. Tack vare den låga vikten och de åtta drivande hjulen så gör vi minimal märken på marken men utför ändå jobben med hög säkerhet och effektivitet. Då vi har egen trailer till maskinen så kan vi flytta maskinen snabbt och effektivt. Läs mer här!
Avverk_1

Manuel avverkning

I det motormanuella arbetet använder vi oss i huvudsakligen av motorsåg, ex på arbete är upparbetning av stormfälld skog kapning av vindfällor manuell gallring i barr eller löv skog. Men vi jobbar även i kombination med maskin som skördare eller skotare om detta behövs. Läs mer här!